top of page

KÖPVILLKOR

Allmänt
Innehållet i denna hemsida skapas och hanteras av Emma Hiltunen. Jag reserverar mig för eventuella skrivfel på hemsidan vad gäller produktbeskrivning, felaktiga priser samt prisjusteringar. Jag reserverar mig även för slutförsäljning. Alla bilder är så representativa som möjligt. Jag kan dock inte garantera att bilderna återger varans exakta utseende. Tänk på att färger kan återges olika på olika datorer beroende på datorns färginställningar. 

Frakt och leverans

Fraktavgiften är 59 kronor. Alla ordrar packas och skickas på fredagar. Jag skickar med Postnord och du får paketet direkt till din brevlåda eller till närmsta ombud. Betalning sker via Klarna. När du har gjort en beställning får du alltid en orderbekräftelse till din mail. Du kan återkalla din order fram till dess att jag har hanterat den. Om en beställning återkallas ser jag till att fakturan makuleras eller att pengarna återbetalas via Klarna. Alla priser på hemsidan är inklusive moms. I kassan kan du se det totala priset på din order inklusive alla avgifter.


Retur och byten 
När du handlar hos mig har du alltid 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot dina varor. Returnerade varor ska vara oanvända. Önskar du returnera en vara, vänligen kontakta mig först. 

Reklamation
Får du en skadad eller felpaketerad vara står jag självklart för returfraktkostnaden. Jag gör alltid mitt bästa för att så snabbt som möjligt att åtgärda din reklamation, med nya varor eller återbetalning. Kontakta alltid mig så snart som möjligt om du vill reklamera en vara och glöm inte att ta en bild på varan du vill reklamera. 

Du har tre års reklamationsrätt. Samtliga reklamationer måste godkännas av mig innan de skickas tillbaka. När reklamerad vara har returnerats kommer jag att kompensera dig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta sker inom 14 dagar från det att jag mottagit reklamationen.

Integritetspolicy
När du lägger en beställning uppger du dina personuppgifter. Jag sparar följande persondata om mina kunder: förnamn, efternamn, e-postadress, personnummer, adress, postnummer, ort, land och telefonnummer. Jag värnar självklart om din integritet. Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dina uppgifter. Vänligen kontakta mig om du har några frågor. 

Kontakt
E-post: artbyemmahiltunen@gmail.com

bottom of page